Relatiegeschenken-verhaal-hero

Vertel ons uw verhaal.

Goede relaties worden sterker

Een blijk van waardering. Een uiting van verbondenheid. Geschenken voor relaties vertellen altijd uw verhaal. Maar het is delicaat. Het gaat om het goede verhaal. Authentiek en oprecht. Om de juiste snaar te raken. En daar is ervaring en inzicht voor nodig. Weten wat er te koop is, weten wat raakt. Zo worden goede relaties sterker.

44701994-tekenen-idee-potlood-en-licht-bol-concept-buiten-de-doos-als-creatieve-en-leiderschap-concept.jpg

Een geschenk op het juiste moment

Een relatiegeschenk kan echt alles zijn. Gewoon iets heel moois en passends dat uw relatie in het hart raakt, omdat u op het juiste moment aan het juiste geschenk denkt. Ook dan is uw verhaal van belang. Omdat een geschenk met uw vehaal zorgt voor het juiste moment.

Onze inspriratie hebben we verzameld op Instagram en Pinterest en onze pagina Inspiratie. Deze pagina's worden doorlopend vernieuwd, dus regelmatig kijken loont. Zo blijft u ook geïnspireerd!

Maak een afspraak
130215_0208

Bijzonder. Van idee tot realisatie

Om te weten wat er echt te koop is, moet je naar beurzen, rechtstreeks contact hebben met leveranciers in de hele wereld en moet je zo nu en dan zelf een product ontwikkelen.

Dat is een vak. En dat vak verstaan wij. Wij leveren passende geschenken, op tijd en tegen een goede prijs.

Aan ons de opdracht u te verrassen.

Maak een afspraak

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.