Kerst_112024740_m

Het is en blijft een speciaal moment

JADOE maakt Kerst speciaal

Naar Kerst leef je toe. Een bijzonder moment in het jaar, dat JADOE speciaal maakt. Wij vinden voor u het geschenk bij uw boodschap. Geen standaard kerstpakket, al kan dat natuurlijk wel. Liever vinden we een geschenk dat alleen bij u past. Dat alleen u kunt geven. Een speciaal geschenk, voor een bijzonder moment.

Pakjes-onder-boom_s

Een geschenk onder de boom blijft bijzonder

Dat kan van alles zijn. Van een 'standaard' kerstpakket tot een luxe geschenk. Een kerstgeschenk hoeft niet duur te zijn, het moet vooral bij uw verhaal passen. Want wie het geeft met een verhaal, maakt het geschenk ├ęcht bijzonder. Zo speciaal, dat geven leuker is dan krijgen.

Maak een afspraak
Kerstman-zomer

Kerstgeschenken met een verhaal

We beginnen er vroeg mee, nog voor de zomer. Ver voor de donkere dagen, guur en nat weer. We gaan de wereld af, op zoek naar bijzondere geschenken. Vinden we die niet, bedenken en ontwikkelen we de geschenken zelf. Wij geloven in exclusiviteit. Iedere gelegenheid is bijzonder. Uw geschenk exclusief. Net zo exclusief als uw verhaal.

Maak een afspraak
MIJOU-geven

Totaal iets anders: MIJOU blijmakers

Een initiatief van JADOE geschenkenmakers is MIJOU blijmakers. MIJOU is een nieuwe en andere vorm van schenken. Met Kerst, of bij iedere andere gelegenheid.

Het is eenvoudig. MIJOU is een online kerstshop met geschenken van lokale winkeliers in uw regio. Uw medewerkers kijken, kiezen en halen het geschenk zelf op. Op een moment dat het hen het beste uitkomt.

Zo makkelijk was het nog nooit om iedereen blij te maken. U blij, want MIJOU blijmakers neemt u al het werk uit handen en u geeft iets dat uw medewerker wil krijgen. Die is ook blij. En de lokale middenstand is blij met uw bedrijf!

Meer weten: ga naar www.mijou.nl

Maak een afspraak

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.