40046264_m_oranje

Het moment dat we allemaal prettig gestoord worden!

We hebben als Nederlanders maar één kleur nodig om helemaal door het dolle te raken: oranje. Deze prachtige kleur roept bij ons Laaglanders een niet te bevatten energie op, We gaan feesten! We hebben niet veel nodig om 'los' te gaan. Het is leuk als we winnen met voetbal, hockey, schaatsen of zwemmen. Maar noodzakelijk is dat niet. Meedoen is belangrijker. En gezellig wordt het toch wel. Zolang het maar in het Oranje is.

Er is maar weinig nodig voor landelijke oranje-gekte

Om die reden is er ook, op gepaste momenten, een overvloed aan oranje attributen en uitdossingen. De ene nog meer speciaal dan de ander. Dat maakt dat er een specialist nodig is om in deze Oranje-golf nog een origineel geschenk of uitdossing te bedenken. Wij durven die uitdaging aan. Sterker nog: we pakken het met beide handen aan. We weten hoe de oranje-hazen lopen en komen altijd met iets onverwachts. Wat de oranje-aanleiding ook is: Oléeeeeee, Olé, Olé, Olé of de verjaardag van onze koning. We maken een feest van dit moment!

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht