Vrijmibo-utrecht-borrel-vrijdagmiddag-borrel-weekend-2

Mijlpalen om bij stil te staan

De manier waarop je langdurige relaties herdenkt of van trouwe medewerkers afscheid neemt, zegt alles over de cultuur van de organisatie. Daarom is het zo belangrijk om hier goed aandacht aan te besteden. De tijd dat je dit kon afdoen met een gouden horloge met inscriptie, ligt al ver achter ons.

Vandaag de dag moet het een persoonlijk geschenk zijn. Een geschenk dat past bij de jubilaris én past bij de gever. Maar het moet vooral passen bij het unieke verhaal dat u deelt samen met de jubilaris of met de persoon die afscheid neemt. Een passend geschenk bij uw verhaal is belangrijk. Omdat niet het geschenk van hand tot hand gaat, maar uw verhaal. Dat steeds wordt doorverteld als het geschenk wordt bekeken. Het is het verhaal hoe uw organisatie omgaat met jubileum en afscheid.

Iets origineels verzinnen is onze waan van de dag

Daarom is het belangrijk hier goed over na te denken. Voor u is het, met de waan van de dag als doorlopende bezigheid, haast een onmogelijke opdracht om iets passend en origineels te verzinnen bij dit moment en het unieke verhaal.

Daarom zijn wij er. Want iets passend en origineels verzinnen is onze waan van de dag. We doen niet anders. Het is ons vak. En we houden van ons vak.

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht