Groen geven duurzaam

Een duurzame wereld creëren we samen

Een trend is het allang niet meer: duurzaamheid is een term die meer en meer verweven raakt in uw dagelijkse bezigheden. Niet in de laatste plaats op de werkvloer.

De vraag naar duurzame, ecologische relatiegeschenken groeit. Groen geven wordt meer en meer de norm. Relatiegeschenken gemaakt van biologisch afbreekbaar of gerecycled materiaal rukken op. Het scheelt afval, nieuwe grondstoffen en energie! Daarbij kijken wij verder dan alleen het materiaal. Ook de wijze waarop het relatiegeschenk tot stand komt, verdient de aandacht.

Verpakkingsmateriaal

Geschenkverpakkingen maken we waar mogelijk op maat. Is opvulling nodig? Dan gebruiken we zo min mogelijk plastic. Beter voor het milieu!

Social responsibility

Geschenken worden al ruim 18 jaar met zorg en toewijding ingepakt door een sociale werkplaats.

MVO

Waar passend stellen we geschenken voor waarmee we (sociaal) maatschappelijke projecten steunen.

Code of Conduct

Omdat we het belangrijk vinden dat er binnen onze branche kwaliteit geleverd wordt, is JADOE geschenkenmakers lid van het Platform Promotional Products. Als lid van het PPP onderschrijven wij en werken wij volgens de richtlijnen uit de Code of Conduct.

Kortom, duurzame geschenken zijn goed voor het milieu én voor uw bedrijf. U laat zien dat u belang hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Samen dragen we bij aan een betere wereld!

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht