TSN-kerstpakket-2018

Kerst is iets bijzonders. Je moet er bij stilstaan

Het kerstpakket was nog nooit zo leuk

“JADOE geschenkenmakers werkt creatief en eigentijds. Ze zijn altijd op zoek naar iets nieuws, iets sprankelends, net even wat anders. Ook zijn ze plezierig in de omgang en komen ze afspraken na”. Mark Janssen - TSN Thuiszorg

Het komt er altijd op neer dat we laat zijn. Tegen het te late aan. Terwijl we echt wel weten wanneer Kerst valt. Maar JADOE redt ons iedere keer weer. In bijna alle gevallen proactief, door al een passend en thematisch kerstpakket voor te stellen dat past bij onze organisatie en de fase waarin we zitten. Daarom is het van belang dat we al zo lang met JADOE samenwerken. Die band maakt het voor ons makkelijk. Ook op andere momenten in het jaar, zoals bij de Dag van de Zorg. Voordat wij er mee aan de gang zijn, is er een voorstel van JADOE. Dat werkt echt heerlijk!

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht