Corparis Cava

Kwaliteit verankerd in het DNA

Met JADOE is het zorgeloos samenwerken

“Jaarlijks organiseren we voor onze groeiende groep collega’s de Corparis Bedrijfsdag. Het ene jaar vind je ons op het strand en het andere jaar zoeken we ruiger gebied op, zoals het bos. Elk jaar maken we er een dag van om nooit te vergeten. Bij zo'n dag hoort een tastbare, blijvende herinnering. JADOE helpt ons, zowel op verzoek als proactief, bij het vinden van een geschenk dat past bij dat moment. Een geschenk dat een echt Corparis-geschenk wordt”. René Wiekema - Corparis

Wat in 2016 begon met een badlaken voor de Corparis Bedrijfsdag, is inmiddels uitgegroeid naar kwalitatief goede geschenken voor uiteenlopende geefmomenten. Over kwaliteit valt niet te twisten, dat zit verankerd in ons DNA. Ons DNA past bij dat van JADOE, zo is gebleken. Wat we ook cadeau geven – of dat nou een eenvoudige weggever is, een cadeau voor (nieuwe) medewerkers of voor relaties; het moet passen bij Corparis. Het moet van kwaliteit zijn.

JADOE is eerlijk en eigentijds. Meedenken is hun tweede natuur. Bovendien weet je gewoon dat het in goede handen is bij ze. Oók als er iets misgaat. Dan wordt het accuraat opgelost.

Kortom: met JADOE is het zorgeloos samenwerken!

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht