Productie-hamamdoeken-oxious-thfl-2018-08-27

Bij JADOE weet je: het is in goede handen

JADOE: smaakvol en met oog voor detail

“Zeven dagen per week staan onze bevlogen medewerkers dag en nacht klaar voor de zorg aan onze cliënten. Hun inzet en betrokkenheid is enorm, daar bedanken we hen voor op de Dag van de Thuiszorg. Met een aardigheidje tonen we alle medewerkers onze waardering”. Mariska Snakenborg, adviseur Communicatie - Thuiszorg Het Friese Land

"Bij het uitzoeken van dat presentje gaan we graag op zoek naar iets waar je blij van wordt. ‘Neem een moment voor jezelf, na een dag hard werken’, was afgelopen jaar het motto.

Ingrid en Vanessa hielpen ons al eerder met het uitzoeken van een geschenk. Ze hebben goede smaak en oog voor detail.

Goed geregeld
Bij JADOE denken ze altijd goed mee. Ingrid en Vanessa verrassen geregeld met mooie ideeën. Bovendien regelen ze echt alles, van begin tot het einde: van het uitzoeken van een product tot het verpakken en de verspreiding onder de medewerkers. Gaat er iets mis, dan lossen ze het direct op.

In 2018 gaven we een hamamdoek cadeau. Een praktische blijmaker, perfect voor een moment voor jezelf: thuis of op reis, lekker lui op de bank of actief in de sportschool, in de tuin, de sauna of op het strand.

Maatschappelijk verantwoord
Tegelijkertijd ondersteunden we hiermee vrouwen in Turkije, die aan de duurzame productie van de hamamdoeken werken. Klaarstaan voor een ander en omkijken naar elkaar. Dat vinden wij als zorgorganisatie heel belangrijk. Dit maatschappelijk verantwoorde geschenk sloot daar prachtig bij aan. Zoiets bedenk je zelf niet zo snel!”

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht