Denk

Iets cadeau geven is altijd een feest

Elkaar begrijpen. Dat is belangrijk

“Als communicatiebureau is het belangrijk dat een leverancier net even iets verder meedenkt en meekijkt dan gebruikelijk. Die ervaring hebben we met JADOE. Ze zijn kordaat, snel en betrouwbaar. Dat is voor ons belangrijk, maar vooral voor onze klanten.”. Rob Oostendorp - DeNK, creatieve vrijdenkers

Wij zoeken vaak en graag de samenwerking met JADOE. Dat heeft te maken met de aard van onze klanten, maar ook en vooral met de aard van JADOE. Het is gewoon een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Verassende suggesties, doordachte oplossingen
Bijna altijd komen ze met een suggestie die perfect past met waar we mee bezig zijn. Dat kan een intern traject zijn over samenwerken, de organisatiecultuur of de introductie van een nieuwe huisstijl of een nieuw product of dienst. JADOE mist de plank maar zelden. Nooit eigenlijk, terwijl ze wel open staan voor discussie en het nog beter en effectiever overbrengen van de boodschap. Het zijn altijd leuke en vruchtbare gesprekken en samenwerkingen.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht