53079979_m-kopie

Vakantie. Een zonniger moment bestaat niet

Veel mensen werken het hele jaar toe naar de vakantie. Even niks, even alles zelf bepalen. Geen gedoe, of ander gedoe. Zon, warmte. Andere energie. We knappen er allemaal van op.

Juist daarom is de vakantie een prachtig moment om iets te geven. Juist omdat het een moment van ontspanning en plezier markeert. De juiste sfeer, de juiste herinnering.
Misschien nog wel een beter moment dan met eindejaars feestdagen, dat voor veel mensen wel een gezellige tijd is, maar ook een tijd met veel verplichtingen. De vakantie is echt even tijd voor jezelf en de mensen die je lief zijn.

Waarom zou je dit moment, een monument in het jaar, niet een beetje aankleden met een klein, toepasselijk geschenk? Iets waar je de hele vakantie wat aan hebt en de periode daarna ook?
We hebben ideeën genoeg om uw medewerkers, cliënten, stakeholders of leveranciers op te trakteren voor de vakantie. Duur hoeft het echt niet te zijn. Bel ons. Wij verzinnen een geschenk dat naadloos past bij uw verhaal en van de komende vakantie een moment maakt, dat raakt en zorgt voor mooie herinneringen.

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht