Pasen_52511614_m

Een ei hoort erbij

Pasen heeft nog steeds een religieuze herkomst, maar is ook steeds meer de markering van de lente en de komende zomer. Een nieuwe tijd, met nieuwe kansen en mogelijkheden. En steeds meer een gelegenheid om bij stil te staan.

De datum van Pasen mag dan steeds verschillen, het moment is steeds hetzelfde. Pasen valt op de eerste zondag met volle maan na het moment dat dag en nacht in het voorjaar even lang zijn. Wanneer de dag en nacht even lang zijn, is dat het begin van de lente, vastgesteld op 21 maart. Een prachtig moment om het nieuwe leven te vieren. De natuur ontluikt, de zomer dient zich aan. Kortom: een prachtig moment om elkaar wat te geven.

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht