Blijvend-in-beeld-conferentie-31018694_m

Maak indruk. Dan wordt u onthouden

Presentaties, introducties, beurzen, openingen. Evenementen die tijd en geld kosten en waarvan het van belang is dat uw verhaal blijft hangen in de hoofden van de doelgroepen. Het mag geen weggegooid geld zijn. Daar heeft u JADOE bij nodig.

Anker van uw verhaal

Verhalen blijven alleen hangen wanneer u er iets tastbaars bij geeft. Dat hoeft niet groot en meeslepend te zijn. Belangrijker is dat het past bij de gelegenheid en iets doet met de ontvanger.
Daar denken wij over na. Dat is ons vak. Net zoals u een communicatiebureau inschakelt bij een presentatie, introductie, beurs of opening. Om het maximale er uit te halen, moet u de juiste snaar raken. Precies de goede toon.

Onvergetelijk moment

Wat u geeft, is het anker van het evenement en uw verhaal. Laat ons dit anker voor u verzinnen, ontwikkelen en regelen. Vertel ons uw verhaal. Wij zoeken er een passend geschenk bij. Laat ons samenwerken met uw communicatiebureau.

Wij maken een momént van uw presentatie, introductie, beurs of opening. Een moment waar nog vaak aan teruggedacht wordt.

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht