Voorjaar_13443303_m

Jeuk. Maar dan leuk

DE LENTE! We wachten er een hele winter op en als die er dan eindelijk is, raken we er niet over uitgepraat: de lente. Ontluikende natuur. Frisgroene bladeren, huppelende kinderen. Rolschaatsen en knikkeren. Van de bank af en naar buiten! Stoepkrijten, lekker bijkomen op het bankje in het park. Fietsen. We vieren buiten!

Heerlijk. Die frisse lentebries. Eigenlijk net te koud voor korte mouwen en een korte broek. Toch maar even een trui over de schouders. Maar hoe heerlijk is het! Niet dat winters in Nederland Siberisch koud zijn, maar we kunnen het hoor, als Nederlanders, genieten van de lente. Blij dat de druilerige, grijze dagen voorbij zijn. Energie, niet uit een blikje, maar van de zon!

Een nieuwe lente, een nieuw begin!

Terrassen stromen vol, winkels worden na de rustige maanden januari en februari weer flink bezocht. We maken plannen voor de zomer, schrobben de barbecue en gaan er voor. We nemen een aanloop voor de zomer!

Zo'n moment van nieuwe energie, vitamine D en zon mag je best vieren. Met een kleine lekkernij. Een leuk hebbedingetje. Niks groots en meeslepend maar gewoon heel erg leuk. Omdat het weer lente is. Daar zorgen wij voor.

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht