Festival En Feest

Dans, spring & have fun!

Festivals hebben iets bijzonders. je verbroedert met mensen die je nog niet kent. Je deelt het plezier, waardoor je plezier vermenigvuldigd. De magie van een festival. En een moment om nooit te vergeten.

Bij zo'n bijzonder moment hoort een herinnering. Een leuk hebbedingetje dat je graag wilt hebben, omdat het een mooie tijd symboliseert en markeert. Een anker als herinnering aan een mooie tijd. Het is een uitdaging om iets te verzinnen en te ontwikkelen dat dit anker kan zijn. Daag ons uit. We denken graag mee. En komen met een item, speciaal voor dit moment. Om nooit te vergeten, hoe mooi het festival is geweest. Volgend jaar weer!

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht