Nieuwe huisstijl - vrouw die werkt

Laat zien wie je bent

De introductie van een nieuwe huisstijl is voor een onderneming of organisatie een groot moment. Daarmee verandert ook de identiteit van de organisatie. De achterliggende gedachte is vaak dat de organisatie zich ook in cultuur moet aanpassen aan veranderende marktomstandigheden.

Eén verhaal. Uw verhaal

De introductie van een nieuwe huisstijl moet zorgvuldig gebeuren. Het is veel meer dan een ander kleurtje of een nieuwe vorm. Het is een moment dat om een momentum vraagt. Een majeure ingreep, waar iedereen - binnen en buiten de organisatie - van doordrongen moet zijn of moet worden.

Praat ons bij

Graag horen we de achterliggende gedachte van de aanpassing. De aanleiding. De marktanalyse. Het passende antwoord van uw organisatie op de veranderingen. Dan zoeken wij naar een geschenk dat naadloos past bij uw nieuwe identiteit, zonder dat met het goede uit het verleden wordt gebroken.

Niet zelden werken we in deze gevallen samen met het buro die de nieuwe huisstijl heeft ontwikkeld. Zo blijft het één verhaal. Uw verhaal.

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht