Fit-en-gezond-111612828_m

Kom in beweging! Het maakt niet uit hoe

In september vind de volgende editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats. Tijdens deze Week van Vitaliteit, jaarlijks in de laatste week van september, is er extra tijd voor inspiratie en kennis op het gebied van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk. Vijf dagen activiteiten, die gericht zijn op het vergroten van vitaliteit en het leggen van verbindingen binnen organisaties.

Een week lang gaat het over vitaliteit. Een begrip, afgeleid van het Latijnse ‘vitae’, dat leven betekent. Het duidt op energie, je sterk en fit voelen. Lang en bijna onvermoeibaar door gaan. Beschikken over mentale veerkracht en doorzettingsvermogen. Gewoon een fijn en aangenaam leven leiden.

Energieke herinneringen blijven beter hangen

Als organisatie die meedoet aan de Nationale Vitaliteitsweek wil je een blijvende en levendige herinnering achterlaten bij medewerkers, bezoekers of andere doelgroepen. Omdat vitaliteit van levensbelang is.

Wij stoppen onze energie graag in het vinden van een levendige herinnering in de vorm van een mooi, functioneel en energiek presentje. Een baken in het geheugen die de ontvanger iedere keer weer nieuwe energie geeft.
Kijk, daar krijgen wij nou energie van.

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht