Dag Van De Verpleging

Vergeet niet de mensen die voor ons zorgen

Ze zijn de laatsten die vinden dat het nodig is, een speciale dag helemaal voor hen. En toch moeten we het doen. Omdat we niet mogen vergeten hoe bijzonder hun werk is.

12 mei staat de verpleging in het zonnetje

Jaarlijks is 12 mei de Dag van de Verpleging. Omdat 12 mei de verjaardag is van de moeder aller verpleegsters: Florence Nightingale. Deze verjaardag is internationaal de aanleiding om stil te staan bij iedereen die dagelijks werkt in de zorg. Mensen die eerder handelen uit een roeping dan dat ze de zorg die ze verlenen als werk beschouwen. Het zijn speciale mensen, die werken in de zorg. Patiënten of cliënten staan altijd nummer één.

Origineel, nuttig en leuk

Alleen al dat is genoeg aanleiding om op 12 mei iets extra's de doen voor deze beroepsgroep. JADOE zorgt al een aantal jaren voor verschillende zorgorganisaties en ziekenhuizen voor een passende attentie, meestal vergezeld met een vriendelijk woord. We zoeken een originele en nuttige attentie die ook leuk is. Iets waar je wat aan hebt. Omdat dit goed bij deze beroepsgroep past. Aandacht is prima, maar het moet wel nut hebben. Wij begrijpen dat als geen ander.

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht