Lint Knippen Bij Opening

Een nieuwe locatie. Een nieuw begin

Verhuizen of ergens nieuw beginnen is een momentum. Het is de finale van een maandenlange, soms jarenlange voorbereiding waarbij alles samenkomt bij de nieuwe voordeur. Een ultiem moment om medewerkers aan deze mijlpaal te herinneren en klanten te wijzen op de nieuwe stap die uw organisatie heeft gezet.

Een moment dat een blijvende herinnering verdient

Een verhuizing. Een nieuwe vestiging. Het is, ook al bestaat uw zaak al jaren, toch gewoon een nieuw begin. Een moment dat aandacht verdient. Zodat uw klanten weten waar u voortaan te vinden bent.
Daar hoort een kleinigheid bij dat het moment markeert. Dat van het evenement een moment maakt. Iets dat bij u past én bij uw organisatie. Een geschenk dat uw verhaal vertelt. Uw verhaal van de geschiedenis, maar vooral van uw toekomst.

Neem tijdig contact met ons op. Vertel ons uw verhaal. Dan maken wij er een prachtig moment van. Een moment dat klanten én medewerkers zich blijven herinneren.

Hoe werkt JADOE?

Verhaal

Het is uw moment

U heeft de aanleiding, wij het geschenk. Klein of groot. We maken er met uw verhaal een bijzonder moment van. Een moment dat blijft, dat herinnert. Omdat u schenkt met aandacht.

Zoeken

We zoeken overal

Het is aan ons u te verrassen. Geen standaard oplossingen. Over de hele wereld zoeken we naar unieke geschenken. Geschenken die van een gelegenheid uw moment maken.

Harten

We vinden altijd

We horen graag uw verhaal. Daar vinden we een geschenk bij dat past. Soms ontwikkelen we het zelf. Persoonlijke aandacht combineren wij met creativiteit en kwaliteit. Dat werkt.

Laat van u horen

Wanneer je iets geeft waarmee je verrast en raakt, is geven leuker dan krijgen. Weten hoe dat werkt is een vak. Ons vak.

We luisteren naar uw verhaal en combineren dat met het perfecte geschenk. Zodat gift en boodschap naadloos bij u passen, precies de juiste snaar raken. Geen standaard items, dat kan altijd nog. Wij zoeken naar unieke en exclusieve geschenken tegen een goede prijs. Geschenken die uw verhaal vertellen en van geven een moment maken. Uw moment.
Dat is het vakmanschap van JADOE.

- Ingrid Gerard & Vanessa Focke

Ingrid en Vanessa
Bedrijfsnaam is verplicht
Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mail adres is verplicht